سمعک ساری با مدیریت دکتر فاطمه مرتضوی ادیولوژیست نمونه شهرستان ساری

خدمات پس از فروش سمعک

bte-beige

بسیاری از سمعک‌هایی که توسط مراکز شنوایی‌سنجی عرضه می‌شوند، دارای گارانتی فروش می‌باشند. این گارانتی‌ها بر اساس خود برند تولیدی عرضه می‌شود. بسیاری از مراکز فروش برای جلب اعتماد مشتریان، در کنار گارانتی برند تولیدی سمعک، خدمات پس از فروش مازادی را نیز در نظر می‌گیرند. این خدمات می‌تواند راحتی استفاده از سمعک را برای متقاضیان به وجود بیاورد.

خدمات پس از فروش سمعک در ساری

گارانتی شرکتی سمعک‌های ارائه‌شده در بازار، در محدوده زمانی خاصی از اعتبار برخوردار هستند. اعتبار این گارانتی می‌تواند از شش ماه تا دو سال پس از خرید سمعک باشد. سمعک‌های موردنظر در صورت یافتن مشکلات سیستمی، با استفاده از این گارانتی، تعمیر و تعویض می‌شوند. در لیست خدمات ارائه‌شده مخصوص گارانتی، مشکلات خاص سمعک ذکرشده است. این مشکلات می‌تواند تحت پوشش گارانتی محصول قرار بگیرد.

اما مراکز فروش با ارائه خدمات پس از فروش ویژه، می‌تواند تکمیل‌کننده خدمات گارانتی شرکتی باشد. در خدمات پس از فروش، دریافت باتری رایگان، تعمیر رایگان سیستم و تعویض به انجام می‌رسد.

شنوایی سنجی در ساری

 

موارد ابطال‌کننده گارانتی محصول

روش نگهداری از سمعک، تأثیر بسزایی در مشکلات سیستمی و بدنی سمعک دارد. ازاین‌رو در مرکز فروش و یا مراکز شنوایی‌سنجی با ارائه محصول، نکات خاص نگهداری از محصول بیان می‌شود. درصورتی‌که مشکلات سیستمی به وجود آمده، بر اساس عدم نگهداری درست از سمعک باشد، گارانتی و خدمات پس از فروش سمعک، حذف می‌شود. همچنین شکستن بدنه محصول و هرگونه ترک‌خوردگی و صدمه فیزیکی به بدنه سمعک، باعث لغو گارانتی شرکتی و مرکز فروش می‌شود.

  • تمیز کردن قسمت میکروفون و بلندگوی سمعک به‌صورت روزانه
  • دورنگه داشتن سمعک از رطوبت و محیط‌های دارای دود و گردوخاک
  • تعویض درست باتری و استفاده از باتری‌های درجه‌یک و باکیفیت
  • تمیز کردن کانال خارجی گوش برای از بین بردن ضایعات جهت جلوگیری از ورود به سمعک
  • قرار دادن آن در داخل محفظه مناسب در زمان عدم استفاده
  • خارج کردن باتری آن در صورت عدم استفاده به مدت طولانی
  • سرویس سالیانه سمعک توسط شنوایی‌سنج مجرب
بیشتر بخوانید:  سمعک برنافن

خدمات پس از فروش سمعک در ساری

خرابی سمعک

سمعک یک دستگاه الکترونیکی می‌باشد که ترجیحاً با استفاده از انرژی باتری کار می‌کند. خرابی این محصول مانند دیگر لوازم الکترونیکی امری قابل انجام است؛ اما می‌توان با آشنایی از روش‌های مراقبتی خاص، از خرابی آن در زمان کوتاه به‌صورت حداقلی جلوگیری کرد.

بیشترین میزان خرابی محصول، به سبب باتری محصول اتفاق می‌افتد. سمعک‌های دارای باتری جداگانه، باید در نوع باکیفیت باشند. باتری بی‌کیفیت، ضمن نشتی و خرابی سیستم داخلی سمعک، می‌تواند در عدم کارکرد درست و القای صدای باکیفیت نقش داشته باشد. باتری‌های لیتیومی سمعک، نیاز به شارژ دارند؛ اما زمان در شارژ بودن آن بستگی به نوع ساختار سمعک دارد. ازاین‌رو برای طول عمر باتری، بهتر است زمان کافی برای شارژ باتری سمعک را از شنوایی‌سنج و مراکز فروش پرسید.

خرابی ناشی از ضایعات گوش، بعد از باتری، مورد تأثیرگذاری می‌باشد. این موضوع نیز می‌تواند توسط فرد مصرف‌کننده، کنترل شود. بهتر است با ابزارهای خاص پزشکی، در تمیز کردن مجرای خارجی گوش کوشا بود. همچنین هنگام شب بعد از جداسازی سمعک از گوش، بهتر است قسمت خروجی صدا و قسمت‌های منفذ دار سمعک، تمیزکاری شوند.

رطوبت مهم‌ترین عامل درازدست رفتن سیستم داخلی سمعک می‌شود. سیستم داخلی بسیاری از سمعک‌ها، دارای قابلیت ضد آب نمی‌باشند. ازاین‌رو بهتر است برای جلوگیری از نفوذ رطوبت به داخل سیستم این محصول تا حد امکان از استفاده سمعک در محیط‌های مرطوب پرهیز کرد. محیطی که سبب تعریق بیش‌ازحد فرد می‌شود، می‌تواند ورود رطوبت تعریق را به داخل سمعک منجر گردد.

تعمیر سمعک و خدمات پس از فروش سمعک مناطق شمالی ایران

امروزه لابراتوارهای اختصاصی، پذیرش سمعک‌های خراب‌شده را برای تعمیر انجام می‌دهند. البته سمعک‌های دارای گارانتی می‌توانند به لابراتوار تعیین‌شده در برگه گارانتی مراجعه نمایند. در این صورت هزینه تعمیر می‌تواند رایگان و یا کاهش یابد.

بیشتر بخوانید:  سمعک اتیکن

لابراتوارها با استفاده از سیستم کامپیوتری و یا اتکا به تجارب خود، عیب‌یابی سمعک را به‌راحتی انجام می‌دهند. این عیب‌یابی امکان تعمیر آسان و سریعی را برای محصول به وجود می‌آورد.

تعمیر سمعک در منزل

امروزه بیشتر افرادی که دارای سمعک‌های ساده و هوشمند می‌باشند، می‌توانند تا حدی تعمیر سمعک را در خانه انجام دهند. تعمیر سمعک در منزل را می‌توان از فیلم‌های آموزشی که در فضای مجازی وجود دارد، فراگرفت؛ اما برای اطمینان بیشتر از سلامت سمعک خود، بهتر است کار تعمیر این محصول را به لابراتوار مجرب بسپارید. با این روش می‌توان از احتمال وقوع صدماتی که در حین تعمیر خانگی متوجه محصول می‌شود، جلوگیری کرد.

بعضاً بسیاری از مشکلات سمعک براثر باتری نامناسب مورداستفاده اتفاق می‌افتد. فرد مصرف‌کننده می‌تواند با تعویض باتری‌های مختلف، از منبع مشکل سمعک آگاه می‌شوند. اگر با این روش، مشکل سمعک رفع نشد، مراجعه به لابراتوار برای تعمیر ضرورت می‌یابد.

خدمات پس از فروش سمعک

هزینه تعمیر سمعک

همان‌طور که ذکر شد، مشکلات متعدد سمعک براثر موارد مختلف رخ می‌دهد. به‌این‌ترتیب عملکردهای مختلفی برای تعمیر سمعک نیاز است. استفاده از دستگاه‌های مختلف برای تعمیر و یا روش‌های گوناگون، طبعاً هزینه متغیری را برای تعمیر سمعک به وجود می‌آورد.

لابراتوارها درصورتی‌که مشکل سمعک مورد تشخیص باشند، می‌توانند قبل از تعمیر سمعک، هزینه تعمیر آن را برای افراد بیان نمایند؛ اما درصورتی‌که نیاز به عیب‌یابی سمعک باشد، هزینه تعمیر آن بعد از اتمام تعمیر برآورد می‌شود. چون ممکن است اجزای مختلف سمعک مورد تعویض قرار بگیرد.

گارانتی سمعک

گارانتی سمعک، تعمیر رایگان را برای سمعک به وجود می‌آورد. بسیاری از برندها، برای شش ماه اول سال استفاده از سمعک، تعمیر رایگان را قراردادند. درصورتی‌که در این مدت‌زمان، نیاز به تعمیر جهت کارکرد درست سمعک وجود داشته باشد، افراد می‌توانند با در دست داشتن برگه گارانتی محصول، از پرداخت هزینه تعمیر محصول معاف شوند. این مورد شامل تمامی برندهای جهانی می‌باشد.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

دیدگاهتان را بنویسید