سمعک ساری با مدیریت دکتر فاطمه مرتضوی ادیولوژیست نمونه شهرستان ساری

تعمیر سمعک

Hearing aid repair in sari

رسمعک یک وسیله الکتریکی می‌باشد که برای داشتن کارکرد مناسب، نیاز به سرویس و تعمیر دارد. سیستم فنی و الکترونیکی این محصول، به علل مختلف دچار عدم کارکرد می‌شوند. با توجه به اینکه سمعک یک وسیله قابل تعمیر می‌باشد، می‌تواند توسط مراکز شنوایی‌سنجی، مورد تعمیر قرار بگیرد. تعمیرات این محصول در نوع ساده و تخصصی می‌باشند.

تعمیر سمعک به‌صورت تخصصی

تعمیر سمعک عموماً به دلیل خرابی اجزا و قسمت‌های مختلف سمعک انجام می‌گیرد، اجزای مهم این محصول مانند باتری، بلندگو، میکروفون و… بیشترین میزان احتمال خرابی را دارا هستند.

ازاین‌رو نسبت به مشکل به وجود آمده، نیاز به تعمیر ساده یا اساسی دارند. بعضاً رفع مشکلات این محصول با انجام اقدامات کوچک و سطحی انجام می‌شود؛ اما مشکلات اساسی و ساختاری این محصول، افت کیفیت صدا و کاهش عمر سمعک را ممکن می‌گردند. ازاین‌رو مراکز فروش یا لابراتوارهای موردنظر، باید علم کافی برای تعمیر تخصصی این محصول داشته باشند.

تعمیرات تخصصی روی سیستم داخلی سمعک هوشمند و دیجیتال، نیاز به‌دقت و تجربه بالایی دارد. ازاین‌رو تشخیص نوع مشکل سمعک و عیب‌یابی سیستم آن، توسط تجهیزات خاص و ویژه قابل انجام است. لابراتوارهای تخصصی با فراهم آوردن تجهیزات تعمیراتی و عیب‌یابی جدید، توانسته‌اند در تعمیرات اساسی این محصول موفق شوند.

تعمیر سمعک

علت خرابی سمعک

خرابی‌های سمعک در نوع سطحی می‌تواند به نحوه استفاده نادرست این محصول منتهی شود. مواردی مانند اشتباه در بستن درب باتری، اشتباه در نحوه جاگذاری باتری، اشتباه در نحوه قرار دادن رسیور در گوش و… می‌تواند خرابی سمعک را منجر گردند. این موارد با هزینه‌ای کم و در مواردی تنها با آگاه‌سازی، می‌تواند مورد تعمیر قرار بگیرند.

وکس گارد در انواع سمعک‌های پشت‌گوشی، بیشترین میزان عیب‌یابی را دارا می‌باشد. این قسمت از محصول، باید به‌صورت روزانه مورد تمیزکاری قرار بگیرد. کثیفی وکس گارد از ورود صدا به داخل بلندگوی سمعک جلوگیری به عمل می‌آورد.

بدنه یا تیوپ سمعک، در صورت صدمه و یا ترک برداشتن، می‌تواند درافت کارکرد سمعک نقش داشته باشد. در این زمان تیوپ موردنظر، قابل تعمیر نبوده و باید مورد تعویض قرار بگیرد. در مواردی خشکی تیوپ نیز می‌تواند مورد مشاهده قرار بگیرد. با این حساب تعویض تیوپ جزو موارد ضروری تلقی می‌شود.

بیشتر بخوانید:  ارزیابی شنوایی در ساری

حساسیت بدنه و سیستم داخلی سمعک داخل گوشی، بیشتر از سمعک پشت‌گوشی می‌باشد. در مواردی عدم کارکرد سمعک داخل گوشی را به خرابی یا کنده شدن دستگیره سمعک مرتبط می‌دانند؛ اما درواقع این قسمت از سمعک، ارتباطی به نحوه پردازش و دریافت و ارائه صدای تقویت‌شده ندارد. اگ که سمعک داخل گوشی کار نکند، بهتر است شارژ باتری سمعک چک شود. در غیر این صورت مراجعه به لابراتوار اختصاصی برای عیب‌یابی محصول، الزام می‌باشد.

 

تعمیر سمعک در ساری

تعمیر سمعک در منزل

امروزه وایرال شدن ویدئوهای آموزشی تعمیر سمعک در فضای مجازی، موردتوجه مصرف‌کنندگان سمعک قرارگرفته است. این آموزش‌ها می‌تواند در مواردی مؤثر و در موارد دیگر نامناسب باشد. افراد بهتر است نکات آموزشی و مراقبتی ویژه سمعک را از آموزش‌های مجازی فرابگیرند؛ اما برای مداخله در تعمیر سیستم داخلی سمعک، توصیه نمی‌شود.

برای تعمیر مناسب سمعک بدون آسیب زنی به قسمت‌های مختلف محصول، ارجاع محصول به مراکز شنوایی‌سنجی و لابراتوارهای معتبر، الزام می‌باشد.

 

سرویس سمعک

سمعک با توجه به استفاده روزانه‌ای که توسط افراد دارد، نیاز به سرویس دارد. سرویس این محصولات، توسط لابراتوار با تجهیزات منحصربه‌فرد انجام می‌گیرد. بهتر است افراد زمان مناسبی را برای ارائه محصول به لابراتوار جهت سرویس در نظر بگیرند. بهترین زمان، بازه زمانی یک‌ساله می‌باشد.

عموماً زمان کمتری برای سرویس محصول نیاز است. سرویس سمعک در کوتاه‌ترین زمان ممکن و در حضور فرد مراجعه‌کننده انجام می‌شود. بعد از سرویس و تحویل آن به فرد، تست کیفیت صدا باید انجام بگیرد. ازاین‌رو توصیه می‌شود فرد مصرف‌کننده سمعک، برای سرویس سالانه محصول در لابراتوار حضورداشته باشد.

تعمیر فوری سمعک در ساری

موارد مؤثر در کاهش خرابی سمعک

برای عدم نیاز به تعمیر سمعک، رعایت نکات ساده و مراقبتی توسط مصرف‌کنندگان این محصول ضرورت دارد. سمعک حساسیت بسیار بالایی به رطوبت دارد. ازاین‌رو جذب رطوبت عرق توسط این محصول بسیار بالا می‌باشد. برای سالم ماندن محصول، بهتر است این محصول را در محیط‌های استخر، سونا و… استفاده نکنید.

بیشتر بخوانید:  سمعک برنافن

در صورت تعریق، از روکش‌های جاذب رطوبت استفاده کنید. این روکش‌ها می‌تواند از ورود رطوبت به داخل سیستم محصول جلوگیری نماید. عموماً برای کاهش رطوبت باتری، در هنگام شب، بهتر است درب آن باز گذاشته شود.

تمیز کردن بدنه سمعک در هنگام خارج‌سازی از گوش اهمیت دارد. برای این کار از دستمال خشک، نرم و نخی استفاده شود. چربی و رطوبت داخل گوش موجود درروی بدنه سمعک، با تمیز کردن آن از بین می‌رود.

محصول را از انواع ضربه‌ها مصون بدارید. ضربه و صدمه فیزیکی به این محصول، مشکلاتی را در مدارات سمعک به وجود می‌آورد. خرابی سمعک ناشی از ضربه، بیشتر برای کودکان رخ می‌دهد؛ بنابراین بهتر است دقت کافی را به رفتار کودکان دارای سمعک داشته باشید. همچنین آگاه‌سازی آنان جهت مراقبت اصولی از سمعک، از مهم‌ترین اصول نگهداری از محصول می‌باشد.

 

هزینه تعمیر سمعک

هزینه‌ای که برای تعمیر و عیب‌یابی سمعک درخواست می‌شود، می‌تواند در میزان متغیری باشد. اجزای مختلف سمعک از قبیل رسیور، میکروفون و بلندگو، هزینه بالایی برای تعمیر نیاز ندارند؛ اما مدارات داخلی سمعک مانند آمپلی‌فایر در صورت نیاز به تعمیر، هزینه بالایی را اعمال می‌کند.

لابراتوار حرفه‌ای بعد از بررسی مشکل سمعک و قبل از پذیرش آن برای تعمیر، باید هزینه تعمیر را به اطلاع فرد برساند. در این صورت فرد با آگاهی از مقدار هزینه تعمیر، با اطمینان بیشتری محصول را در اختیار لابراتوار جهت تعمیر قرار می‌دهد. همچنین بیان زمان موردنیاز برای تعمیر سمعک نیز از مهم‌ترین وظایف سمعک می‌باشد. مصرف‌کنندگان سمعک بهتر است توجه کافی به نوع خرابی سمعک داشته باشند تا از تکرار اشتباه سهوی یا عمدی در استفاده از سمعک جلوگیری به عمل‌آورند.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

دیدگاهتان را بنویسید