سمعک ساری با مدیریت دکتر فاطمه مرتضوی ادیولوژیست نمونه شهرستان ساری

سمعک داخل گوشی

hearing-aid In-ear

با توجه به ارتقای طراحی سمعک‌های شنوایی، مدل‌های جدیدی از این محصول ارائه‌شده‌اند. سمعک در مدل‌های داخل گوشی، دارای چهار نوع طرح می‌باشد. هر طرح از این محصول، قابلیت و کارایی متنوعی را دارا است. تکنولوژی به کار رفته در ساختار تولیدی هر یک و طرح بیرونی بدنه، جزو تفاوت‌های ویژه این محصولات هستند.

سمعک داخل گوشی

انواع سمعک های داخل گوشی

سمعک داخل گوش با توجه به قرارگیری در قسمت‌های مختلف کانال گوش به چهار دسته تقسیم می‌شوند.

سمعک ITE

این مدل از سمعک، به طور کامل، صدف لاله گوش را می‌پوشاند و سوراخ گوش از بیرون دیده نمی‌شود. رنگ این محصول به دلیل قابل دید بودن، به رنگ پوست طراحی می‌شود. این محصول دارای کارکرد آنالوگ تا هوشمند می‌باشد. طراحی ساختاری این محصول، همانند قالب گیری بدنه سمعک، کاملاً سفارشی می‌باشد. این مدل از سمعک برای افت شنوایی متوسط و شدید مورداستفاده قرار می‌گیرد. از باتری جداگانه‌ای برخوردار می‌باشد که از در مصرف باتری، بسیار به صرفه عمل می‌کند.

سمعک ITC

این سمعک نسبت به مدل قبلی کمی در داخل مجرای گوش قرار می‌گیرد. لذا اندازه بسیار کوچک‌تری از اندازه سمعک صدفی دارد. این محصول نیز به‌صورت سفارشی طراحی و تولید می‌شود. وجود دکمه‌هایی روی بدنه سمعک برای کاهش و افزایش ولوم صدا، سبب رضایت مصرف کنندگان شده است. این محصول از ساختار آنالوگ و هوشمند برخوردار است. باتری آن، قابلیت نگهداری شارژ بین پنج تا ده روز را دارا است.

سمعک CCI

این محصول به‌عنوان سمعک نیمه نامرئی شناخته می‌شود. ساختار هوشمند این محصول، مورد توجه متقاضیان قرار گرفته است. برای استفاده راحت‌تر این محصول، عموماً از یک نخ بی رنگ استفاده می‌شود. با کشیدن این نخ، سمعک به راحتی از مجرای گوش خارج می‌شود. باتری این محصول قابل شارژ می‌باشد. پوشش فرکانس‌های مختلف صدا توسط این مدل از سمعک، بی نظیر است.

سمعک IIC

سمعک نامرئی که هیچ دیدی را در مشاهده لاله گوش ایجاد نمی‌کند با عنوان سمعک IIC تولید می‌شود. این مدل از محصول، به‌صورت هوشمند طراحی شده است و قابلیت‌های شگفت انگیزی را دارا می‌باشد. متقاضیان این محصول، از شنوایی عالی بدون هیچ نویز آن، رضایت بسیار بالایی دارند.

بیشتر بخوانید:  سمعک پشت‌گوشی

بهترین سمعک داخل گوشی

سمعک داخل گوشی بهتره یا پشت گوش

سمعک های داخل گوش، همانطور که می دانید در داخل مجرای گوش قرار می‌گیرند. این موضوع از لحاظ روانی برای مصرف کنندگان مزیت بسیار بالایی دارد؛ اما معایبی نیز به همراه دارد. تعریق بیش‌ازحد گوش در محیط‌های گرم و مرطوب، می‌تواند از معایب اصلی این نوع سمعک ها باشد.

مدل‌های سمعک پشت‌گوشی، نسبت به مدل‌های داخل گوشی، از وزن بیشتری برخوردار هستند. این محصول روی لاله گوش سوار می‌شود تا ایستایی لازم را برای کارکرد خوب دستگاه داشته باشد. عموماً نیاز به تعمیر کمتری دارد. چون در مجاورت رطوبت و مواد زائد گوش قرار نمی‌گیرد. متقاضیان این محصول با توجه به ساختار آنالوگ این محصول، نمی‌توانند انتظار شنیدن صدای بدون نویز و باکیفیت را داشته باشند.

افرادی که از عینک طبی برای دید بهتر بینایی خود استفاده می‌کنند، نیاز ویژه‌ای به سمعک درون گوشی دارند. افراد فعال در کارهای حساس که نیازمند استفاده از عینک‌های محافظ می‌باشند نیز در استفاده از مدل‌های داخل گوشی سمعک، پیش‌قدم می‌شوند. دسته‌های عینک، ارتباط مستقیمی با بدنه سمعک پشت‌گوشی دارد و باعث ناراحتی فرد مصرف‌کننده می‌شوند.

 

قیمت سمعک داخل گوش

سمعک داخل گوش با توجه به مدل‌هایی که دارد، در قیمت‌گذاری نیز دارای عملکرد متفاوتی است. مدل‌های آنالوگ این محصول، دارای کمترین میزان قیمت فروش می‌باشند؛ اما مدل‌های هوشمند به سبب ساختار پیچیده‌ای که دارا می‌باشند، ازنظر قیمت بسیار بالا هستند. در بین مدل‌های داخل گوشی سمعک، مدل IIC این محصول به‌عنوان گران‌ترین سمعک به فروش می‌رسد.

برندهای مختلف سمعک داخل گوش

سمعک‌های مدل 2020 به بعد، از بهترین ساختارهای فنی برخوردار هستند. عدم نیاز به تعمیر و افزایش میزان شارژ باتری و طول عمر استفاده بالا، از مهم‌ترین مزیت‌های مدل‌های جدید سمعک می‌باشد.

برند Oticon Own و Signia Insio Ax از بهترین برندهای تولیدکننده سمعک در نوع داخل گوشی می‌باشند. هر یک از برندهای مذکور، چهار مدل سمعک مدل داخل گوشی را تولید و ارائه می‌نمایند.

بیشتر بخوانید:  سمعک ساری

قیمت سمعک داخل گوشی

قوی‌ترین سمعک داخل گوش

بهترین ساختار و بدنه سمعک داخل گوش، متعلق به سمعک IIC می‌باشد. این مدل از سمعک در کنار ارائه صدایی شفاف و باکیفیت به پردازنده شنوایی گوش، از بدنه‌ای بسیار مقاوم نیز برخوردار می‌باشد. محافظت از ساختار درونی سمعک به سبب بدنه قوی، مانع از خرابی و افت کیفیت سمعک می‌شود.

خرید سمعک داخل گوشی با گارانتی

سمعک‌های دارای برند مطرح دنیا، دارای گارانتی‌های معتبر شرکتی هستند. این گارانتی‌ها در قدرت داشتن عیب و ایراد کارکردی سمعک، در تعمیر آن داوطلب می‌شوند. با این حساب تعمیر رایگان این محصولات به زمان قرارداد شرکت گارانتی با شرکت تولیدکننده محصول، بستگی دارد. بعضاً گارانتی‌های ارائه‌شده از جانب برند سمعک منتخب، به‌صورت سالانه می‌باشند.

 

نحوه استفاده درست از سمعک داخل گوش

سمعک‌های داخل گوش به علت قرارگیری در مجرای داخلی، نیاز به مراقبت بسیار زیادی دارند. این محصول باید به‌صورت روزانه توسط ابزار براش مانند و با پارچه نخی تمیز، مورد تمیزکاری قرار بگیرد.

سمعک‌های دارای باتری شارژی، نباید تا اتمام کامل شارژ مورداستفاده قرار بگیرند. این محصول در صورت داشتن مقدار اندکی شارژ، باید به برق متصل شوند تا شارژ کامل را به دست بیاورند. این موضوع می‌تواند به طول عمر بالای محصول کمک زیادی نماید.

در صورت عدم استفاده از سمعک، بهتر است آن را در مکانی خشک قرارداد. رطوبت، سبب افزایش خرابی و کاهش کیفیت محصول می‌شود. بهتر است از یک قاب مناسب برای نگهداری محصول استفاده کرد. سرویس سالانه این محصول نیز اهمیت زیادی دارد. سمعک‌ها باید به‌صورت یک‌بار در سال برای سرویس به مرکز شنوایی‌سنجی ارائه شوند.

کلینیک شنوایی سنجی و تجویز سمعک ساری مجهز به پیشرفته ترین دستگاه های روز دنیا جهت انجام کلیه تست های شنوایی و تجویز انواع سمعک های نامرئی و هوشمند آماده خدمت رسانی به تمامی بیماران عزیز می باشد.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

دیدگاهتان را بنویسید