سمعک ساری با مدیریت دکتر فاطمه مرتضوی ادیولوژیست نمونه شهرستان ساری

سمعک پشت‌گوشی

Behind the ear hearing aid

سمعک پشت‌گوشی

ساده‌ترین مدل‌های سمعک برای به دست آوردن شنوایی عالی، سمعک‌های پشت‌گوشی می‌باشند. این سمعک در دو نوع طراحی‌شده و برای استفاده افراد کم‌شنوا تولید می‌شوند. سمعک‌های پشت‌گوشی دارای بدنه‌ای نسبتاً بزرگ می‌باشند. این محصولات طبق تکنولوژی و سیستم‌هایی که دارا هستند، صدا را باکیفیت بالا به گوش افراد می‌فرستند.

انواع سمعک پشت‌گوشی

سمعک‌های پشت‌گوشی با توجه به نوع طراحی بدنه، در دو مدل طراحی می‌شوند. عناوین جداگانه‌ای برای شناسایی راحت این محصولات در بازار، به‌کاررفته است.

سمعک RITE و BTE، از مدل‌های معروف سمعک در نوع پشت‌گوشی می‌باشند. سمعک BTE به‌صورت یک قالب بزرگ در پشت گوش قرار می‌گیرد. تمامی اجزای تشکیل‌دهنده سمعک، داخل یک بدنه جمع‌آوری‌شده‌اند. ازاین‌رو با دریافت صدا و پردازش روی آن، صدای آنالیز شده را در اختیار گوش قرار می‌دهد؛ اما سمعک RITE دارای بدنه‌ای دوجزئی می‌باشد. این سمعک در پشت گوش قرار می‌گیرد اما قسمت بلندگوی این محصول از طریق سیم رابط درون کانال گوش قرار می‌گیرد. ازاین‌رو بلندگو، عمل تصفیه‌شده و پردازش را انجام می‌دهد و صدا را به پرده گوش تحویل می‌دهد.

هر دو مدل سمعک با توجه به طراحی بدنه، دارای مزایا و معایب مختلفی می‌باشند. مزایای سمعک با طرح RITE بیشتر از نوع دیگر است. چون این محصول دارای قابلیت شارژ باتری است. همچنین می‌تواند از طریق بلوتوث به دستگاه‌های الکترونیکی متصل شود؛ اما سمعک BTE با توجه به اینکه از کانال گوش فاصله دارد، از خرابی ناشی از ضایعات گوشی و تعریق گوش در امان می‌باشد.

مدل سمعک BTE، در چهار طرح مینی، استاندارد، قوی و خیلی قوی به تولید می‌رسد. این چهار طرح با توجه به پوشش فرکانسی مختلف، می‌توانند برای افرادی که در سطح شنوایی مختلفی هستند، مورد تجویز قرار بگیرند. طرح جدید این محصول با داشتن قابلیت وایرلس، کاربری فوق‌العاده‌ای را برای مصرف‌کنندگان این محصول فراهم می‌آورد. پیشنهاد می‌شود برای تهیه این محصول جهت استفاده کودکان و سالمندان، نوع ساده این نوع سمعک انتخاب شود.

بیشتر بخوانید:  قوی ترین سمعک دنیا

سمعک پشت‌گوشی

سمعک پشت‌گوشی نامرئی

مدل RITE سمعک پشت‌گوشی، به مدل سمعک نامرئی پشت‌گوشی تغییر عنوان داده است. چراکه این محصول نسبت به مدل دیگر سمعک پشت‌گوشی، از بدنه نازک و کوچک‌تری برخوردار است همچنین لوله اتصال‌دهنده بلندگو به گوش، بسیار نازک و در رنگ نامرئی می‌باشد؛ بنابراین این محصول جزو پرفروش‌ترین و پر تقاضاترین محصولات موردنظر می‌باشد.

کاربرد سمعک پشت‌گوشی

استفاده از فناوری‌های جدید در طراحی ساختار سمعک پشت‌گوشی، این محصول را به کاربردی‌ترین محصول برای شنوایی تبدیل کرده است. سمعک موردنظر می‌تواند یک وسیله‌ای عالی برای کودکان کم‌شنوا باشد. چون کودکان به دلیل حس کلافگی با سمعک داخل گوشی، ارتباط برقرار نمی‌نمایند. ازاین‌رو سمعک پشت‌گوشی برای آنان کاربردی‌تر است.

این محصول امکان قالب گیری را برای طراحی بدنه دارد. لذا افرادی که خواهان تهیه یک سمعک مناسب با اندازه گوش خود هستند، می‌توانند این مدل از سمعک را در نوع سفارشی تهیه نمایند.

قیمت مناسب سمعک با مدل پشت‌گوشی، یکی از مزایای عالی آن نسبت به مدل‌های دیگر سمعک می‌باشد. افرادی که برای بار اول اقدام به تهیه سمعک برای بهبود شنوایی می‌کنند، بهتر است نوع پشت‌گوشی این محصول را تهیه نمایند. این محصول باقیمت کمتر، از قابلیت تعمیر آسانی نیز برخوردار می‌باشد؛ بنابراین برای عادت کردن به سمعک و نوع صدای دریافتی از آن، نوع پشت‌گوشی، سمعک مناسبی می‌باشد.

سمعک پشت‌گوشی

عوارض سمعک پشت‌گوشی

این محصول در نوع پشت‌گوشی عموماً نسبت به نوع سمعک داخل گوش، می‌تواند دارای معایب بسیاری باشد. عوارض ناشی از استفاده طولانی‌مدت از این محصول، می‌تواند سبب خستگی لاله گوش شود.

همچنین عدم استفاده از عینک با بهره‌گیری از مدل سمعک موردنظر امری معلوم می‌باشد. چون فضای کافی برای دسته عینک با استفاده از سمعک وجود نخواهد داشت.

 

قیمت سمعک پشت‌گوشی

سمعک‌های پشت‌گوشی، دارای لیست قیمت متنوعی هستند. مدل RITE سمعک، ازنظر قیمتی بسیار مناسب‌تر از مدل‌های BTE می‌باشد. چراکه استفاده از طراحی جدید برای تولید بدنه، هزینه تولید سمعک را به‌خودی‌خود بالاتر برده است.

بیشتر بخوانید:  سمعک عینکی

امروزه تکنولوژی به‌کاررفته در ساختار سمعک، از پیشرفت قابل‌ملاحظه‌ای برخوردار گشته است. بااین‌حال سمعک دارای تکنولوژی وایرلس و… در صدر جدول لیست قیمت این محصولات قرار دارد.

 

سمعک پشت‌گوشی

اجزای سمعک پشت‌گوشی

سمعک یا توجه به داشتن یک یا دو قطعه بدنه خارجی، می‌تواند دارای چندین اجزای داخلی مؤثر و مفید در کارکرد محصول باشد. اجزای مهم این دستگاه به عبارت زیر می‌باشند:

  • بدنه

بدنه سمعک، عموماً در نوع پلاستیک مقاوم و سخت می‌باشد. این قطعه با توجه به ضد آب بودن و نبودن دستگاه موردنظر، با فناوری خاصی به تولید می‌رسد.

  • میکروفون

این قطعه از سمعک، وظیفه جمع‌آوری صداهای محیط را دارد. انتقال صداها به قسمت آمپلی‌فایر، جزو وظایف اصلی این قطعه می‌باشد. در سمعک‌های پیشرفته و هوشمند، میکروفون بین صداهای اصلی و نویز محیط، تفاوت‌هایی را اعمال می‌کند. بااین‌حال صدای اصلی را برای انتقال برمی‌گزیند.

  • آمپلی‌فایر

این اجزا، با دریافت صداها می‌تواند اقدامات ویژه‌ای را روی آن انجام دهد و صدا را به یک سیگنال الکتریکی تبدیل می‌کند. به عبارتی تقویت صدا طبق میزان کم‌شنوایی فرد، توسط این قطعه از سمعک انجام می‌شود.

  • باتری

بیشتر باتری‌های سمعک موردنظر، در نوع شارژی هستند. باتری‌های قابل تعویض، کارکرد ساده‌تری داشته و نیاز به هزینه بالایی برای تداوم کارکرد دارند. باتری‌های شارژی این محصول در نوع لیتیومی می‌باشند. باتری‌های لیتیومی نیاز به تعویض ندارند و تنها با یک کابل، به‌صورت چندباره شارژ می‌شوند.

  • بلندگو

صدای دریافت شده از آمپلی‌فایر به دست ریزپردازنده‌های گوش می‌رسد. این امر توسط قطعه بلندگو یا رسیور انجام می‌شود. عموماً رسیور نقش اصلی سمعک برای رساندن صدا به گوش فرد را دارد.

کلینیک شنوایی سنجی و تجویز سمعک ساری مجهز به پیشرفته ترین دستگاه های روز دنیا جهت انجام کلیه تست های شنوایی و تجویز انواع سمعک های نامرئی و هوشمند آماده خدمت رسانی به تمامی بیماران عزیز می باشد.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

دیدگاهتان را بنویسید